Stanovanja v Logatcu

stanovanja v logatcu

Pri iskanju zanimivih nepremičnin sem naletel na dva stanovanjska bloka v kompleksu poimenovanem Zeleni grič. Že ob prvem pogledu na sliko objekta na njihovi spletni strani se lahko prepričamo o pravilni izbiri pri imenu teh dveh stanovanjskih blokov saj je v okolici res veliko zelenja in stanovanja praktično ob gozdu. Sprehodi v naravo, svež zrak, urejeno parkirišče in lepe, žive barve. Ko vstopim na njihovo spletno stran mi poleg kupa informacij in ankete, najbolj pade v oči cena za kvadratni meter in sicer že 1700 €/m² brez DDVja. Pa pojdimo na virtualni ogled stanovanja.

Najprej nekaj splošnih informacij o stanovanjih. Polovica stanovanj v pritličju ima atrij, vsa ostala imajo ložo ali balkon. Na eno stopnišče z dvigalom so vezana tri oziroma štiri stanovanja v etaži. Vsak blok ima tri stopnišča. Stanovanja so garsonjere, eno, dvo, tri in štirisobna s površino od 30 do 100 m2.

Pri nakupu stanovanja je včasih dobro pogledati če že imamo kakšnega soseda, vsekakor zna biti zelo turobno in moreče če bi v novi zgradbi živeli sami ali mogoče zgolj nekaj družin. Je pa res da znajo biti prva stanovanja ravno zaradi tega malo cenejša. Teoretično bi z nakupom stanovanja v novem objektu verjetno že nekaj malega zaslužil, če bi ga prodal kakšno leto po tem ko bi se stanovanjski blok napolnil.

No, pa si najprej poglejmo objekt ABC. V pritličju tega stanovanjskega bloka je devet stanovanj od tega je eno že prodano. Dve stanovanji v približno isti kvadraturi (83 m²) sta prosti, na voljo pa je še šest manjših stanovanj v približni velikosti 40 m². Cena tega manjšega stanovanja je okoli 93.000 €

Gremo v 1. nadstropje. Tukaj so velikosti in razporeditev stanovanj malce drugačna. Tri stanovanja so že kupljena, eno pa rezervirano. Podobna postavitev je tudi v 2. nadstropju (pet stanovanj je kupljenih), 3. nadstropju (šest stanovanj kupljenih, eno rezervirano) in v 4. nadstropju je eno stanovanje kupljeno, eno pa rezervirano. Zanimivo kako se ljudje raje odločajo za stanovanja v zlati sredini.

V objektu DEF pa so nekatera stanovanja v pritličju še malce večja in sicer približno 110 m². Tudi v tem stanovanjskem bloku sta 2. in 3. nadstropje že skoraj razprodani.

 

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani