Domov Advertorial Če se boste ogrevali s klimatsko napravo, boste prihranili

Če se boste ogrevali s klimatsko napravo, boste prihranili

Daikin Perfera

Trenutno je ogrevanje s klimatsko napravo najugodnejši način ogrevanja, saj ima nizko začetno naložbo, majhno porabo električne energije in nizke vzdrževalne stroške. Poleg tega je klimatska naprava vse bolj priljubljena še zaradi drugih razlogov, kot je dolga življenjska doba, hitra montaža, enostavna uporaba in upravljanje ter tiho delovanje. Mnoge z zdravstvenimi težavami pa navdušuje tudi napredna tehnologija, ki omogoča čiščenje zraka. Vse to zagotavlja nagrajena klimatska naprava Daikin Perfera, ki po zadnjih ocenah Zveze potrošnikov Slovenije nudi uporabnikom najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.  

Daikin Perfera je zmagovalka 

Zveza potrošnikov Slovenije že vrsto let zapored izvaja teste klimatskih naprav, kjer ocenjuje njihovo učinkovitost, hrupnost, vsestransko uporabnost, priročnost in enostavnost navodil. Letos je najboljšo skupno oceno dosegla klimatska naprava Daikin Perfera, ki je zasnovana na način, da zagotavljajo zanesljivo in učinkovito hlajenje in ogrevanje notranjih prostorov. Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji in vgrajeni inteligenci ima ta klima najvišjo sezonsko učinkovitost tako pri hlajenju kot ogrevanju (A+++). Skupek teh lastnosti vpliva na udobje vseh članov gospodinjstva, kjer se uporablja, zato sodi med bolj priljubljene modele klimatskih naprav, ki so v Sloveniji trenutno na voljo. 

Cenovno najugodnejša  

Klimatske naprave so že nekaj časa sezonsko učinkovite in so poleg hlajenja perfektne tudi za ogrevanje. V času energetske draginje se je interes za ogrevanje s klimatskimi napravami še povečal, saj so te v primerjavi z ostalimi načini ogrevanja trenutno najugodnejše. S klimatsko napravo je ogrevanje 5x cenejše kot z IR paneli, 3x cenejše kot z mestnim plinom in 4x cenejše kot s kurilnim oljem. Poleg tega bo klimatska naprava vse dni v letu skrbela za primerne temperature v notranjih prostorih in zagotavljala maksimalno bivalno ugodje. S primernimi temperaturami si zagotavljamo tudi dobro splošno počutje, za katero je treba skrbeti v vseh letnih časih. 

Perfektna za ogrevanje 

Daikin Perfera navdušuje s svojo funkcijo “heat boost,” ki omogoča kar 14 odstotkov krajši čas pri doseganju nastavljene temperature pri ogrevanju kot ostale klimatske naprave. Zaradi te lastnosti je primerna za ogrevanje čez celotno kurilno sezono kot primarni vir ogrevanja, saj s pomočjo ventilatorjev prostor hitro zapolni s prijetno toploto. Pogosto pa se uporablja tudi kot sekundarni vir ogrevanja, predvsem v jesenskem in spomladanskem obdobju, ko temperature najbolj nihajo in je potrebno le občasno hitro in učinkovito ogrevanje. Ta model navdušuje še s funkcijo 3-D zračnega toka, ki skrbi za optimalno razporeditev izpihanega zraka in senzorjem gibanja, ki samodejno usmerja direkten tok zraka stran od ljudi. 

Enostavna montaža 

Klimatske naprave so primerne za montažo v vseh bivalnih prostorih vsakega doma. Daikin Perfera je zaradi svojega tihega delovanja z zvočnim tlakom zgolj 19 dB primerna tudi za montažo v spalnicah in otroških sobah, kjer njeno delovanje med počitkom ne bo moteče. Sama montaža naprave je hitra in enostavna, saj jo usposobljen monter klimatskih naprav montira le v nekaj urah. Pri montaži ne gre za večje posege v prostor, zato se klimatske naprave lahko montirajo v hiše, stanovanja in poslovne prostore. Pri tem pa ni ovira niti način ali letnica gradnje objekta. 

Lepota je v zraku 

Podjetje Airabela je pooblaščen distributer proizvodov blagovne znamke Daikin v Sloveniji, ki ponuja projektantom, investitorjem, monterjem ter njihovim strankam bogato izbiro visokokakovostnih klimatskih naprav, toplotnih črpalk in z njimi povezanih storitev. Za nasvete glede maksimalnega bivalnega udobja in izbor primerne klimatske naprave za svoje prostore se lahko obrnete na Airabeline strokovne svetovalce. 

Naročnik: Airabela d.o.o.
T: 080 88 50 
N: Šmartinska 58 A, 1000 Ljubljana