Ta čudovita hiša oziroma vila, ki je prava umetnija, nosi ime nemškega oblikovalca Luigi Colani-ja. Hiša z zaokroženimi vogali, stoji na čudoviti lokaciji v kraju Nova Santa Ponsa, Mallorca. V bližini se nahaja pristanišče za luksuzne jahte in več prenovljenih golf igrišč.

Razgled iz številnih oken vam zaustavlja dih. Pogled se razprostira na morje in otočje Malgrats. Lastnik te prestižne vile želi ostati anonimen. Nepremičninska agencija, ki prodaja to luksuzno nepremičnino pravi, da je lastnik perfekcionist. Pri gradnji vile so bili uporabljeni zgolj najboljši materiali. Luksuzno prebivališče ima vgrajeno tudi vso potrebno moderno tehnologijo. Prostore krasi več slik znanih umetnikov. Z gradnjo vile so zaključili v maju leta 2009.

Kot večina luksuznih bivališč tudi to ni izjema, saj je varovano z vsemi naprednimi varnostnimi kamerami in alarmnimi napravami. Prostorno, odprto kuhinjo krasi še 150 kvadratnih metrov dnevne sobe. V pritličju ima hiša še pet čudovitih spalnic in dve pisarni. Vsaka soba ima svojo kopalnico, jacuzzi in garderobno sobo. Dvigalo je zunanje in zastekljeno.

V zgornjih prostorih se nahajata dve terasi, ki ju je moč zapreti in se tako skriti pred morebitnimi radovednimi pogledi. Rezidenca vključuje tudi stanovanje za uslužbence, nekaj dodatnih sob za goste, nadzorno sobo za varnostno službo in vinsko klet. Pred samo zgradbo je mogoče parkirati kar sedem avtomobilov. Trenutni lastnik pravi, da je z realizacijo Ville Colani uresničil svoje želje po nepremičnini, v kateri je po njegovih besedah »dovolj le najboljše«.