Razmišljate o lastnem domu, a vas skrbi financiranje? V Deželni banki Sloveniji so pripravili rešitev z edinstveno ponudbo stanovanjskih kreditov. S konkurenčnimi pogoji, možnostjo izbire med fiksnimi ali variabilnimi obrestnimi merami, dolgo odplačilno dobo do 30 let in možnostjo izplačila dela kredita v gotovini, vam DBS stoji ob strani od prvega trenutka, ko se poigravate z željo po lastni nepremičnini, prek nakupa ali obnove, do trenutka, ko se vselite v svoj novi dom. S sklenitvijo dodatnih storitev, ki vam prinašajo znižanje obrestne mere, pa v Deželni banki Slovenije dokazujejo, da je mogoče sanje o lastnem domu uresničiti lažje, kot ste mislili.  

V celoti prilagojeno vašim potrebam 

Poleg izredno konkurenčnih obrestnih mer, v Deželni banki Slovenije razumejo potrošnika in se mu želijo s svojo ponudbo kar najbolje prilagoditi. Tako je starost, katero lahko kreditojemalec doseže ob poplačilu, lahko do kar 80 let. Stanovanjski kredit vam lahko delno izplačajo tudi v gotovini, na vaš račun, kar je ključno predvsem v fazi prenove in opreme vašega novega doma. Lahko pa ga najamete tudi za izplačilo dednega deleža, pridobivanje dokumentacije za gradnjo ali obnovo ter druge namene, ki povečujejo vrednost nepremičnine.  

Posebna ponudba za komitente 

Ali ste vedeli, da si lahko obrestno mero dodatno znižate do določene meje? Načini, s katerimi lahko to storite, so:  

  • odprtje zlatega računa pri DBS. Če se odločite za zlati račun, ki je namenjen vsem, ki upravljate z višjimi mesečnimi dohodki, imate na voljo še dodatne ugodnosti, med drugim limit na računu v višini 3.000 €; 
  • za vsak na novo odprt TRR pri DBS, na katerega prihajajo redni mesečni prilivi, na kreditojemalčevo priporočilo; 
  • sklenitev premoženjskega zavarovanja preko DBS; 
  • sklenitev življenjskega zavarovanja preko DBS; 
  • sklenitev varčevalnega paketa Generali Investments preko DBS. 

Kakšni so koraki do lastnega doma? 

  1. Informativni izračun: na spletni strani naredite izračun, bodisi koliko kredita lahko dobite, bodisi kakšen bi bil znesek mesečnega obroka ali doba odplačevanja. 
  1. Obiščite banko: obiščite najbližjo poslovalnico v lastnem kraju, dogovorite se za sestanek s svetovalcem in prijazni bančni uslužbenci vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in morebitne pomisleke, povedali, kakšno dokumentacijo potrebujejo za pripravo dokumentacije ter vam pomagali pri izpolnjevanju obrazcev. 
  1. Odobritev kredita: ko bo ugotovljena vaša ustrezna kreditna sposobnost in bo pristojna oseba odobrila kredit, boste obveščeni o pozitivno rešeni vlogi. 
  1. Podpis kreditne pogodbe in izplačilo: takoj po podpisu pogodbe bo banka nakazala kupnino za vaše novo stanovanje na račun prodajalca ali pa, v primeru, da jemljete kredit za obnovo, denar nakazala na vaš račun. 
  1. Dobrodošli doma: nova faza vašega življenja, polna ljubezni, smeha in skupnih trenutkov, je pred vami. Dobrodošli doma. 

Vsi smo radi na svojem 

Deželna banka Slovenije s svojim edinstvenim pristopom in ponudbo kreditov dokazuje, da je močno zavezana podpiranju svojih strank na poti do lastnega doma. S prilagodljivimi rešitvami, ki upoštevajo individualne želje in potrebe, DBS stoji kot zanesljiv partner strankam omogočajo večjo finančno svobodo in lažje doseganje cilja lastnega doma

Naročnik oglasa je DBS.