Domov Nepremičninske agencije Abc nepremičnine

Abc nepremičnine

ABC nepremičnine

Nakup nepremičnine v podjetju Abc nepremičnine

Abc nepremičnine je agencija, ki se ukvarja s prodajo vseh vrst nepremičnin. Poleg prodaje nepremičnin, agencija Abc nepremičnine nudi tudi storitve povezane z oddajo in najemom nepremičnin.

V ponudbi agencije ja tako mogoče najti pestro ponudbo stanovanj, hiš, poslovnih objektov, turističnih objektov in zemljišč vseh vrst. Poleg prodaje nepremičnin v Sloveniji se v agenciji Abc nepremičnine ukvarjajo tudi s prodajo nepremičnin na Hrvaškem.

Če načrtujete nakup ali najem kakršnekoli nepremičnine je agencija Abc nepremičnine zagotovo prava odločitev, saj vam bodo v agenciji pomagali, da boste zase našli pravo hišo, pisarno ali kakršno koli drugo nepremičnino.

Tudi v primeru, da želite oddati ali prodati vašo nepremičnino vam bodo v agenciji Abc nepremičnine pomagali najti ustreznega podnajemnika.

Abc nepremičnine nudijo kakovostne storitve

Vse storitve v ponudbi agencije Abc nepremičnine so kakovostno izvedene, saj  agencija zaposluje kakovosten in izobražen kader, ki se spozna na svoje delo. Vsi zaposleni posredniki imajo pridobljeno ustrezno licenco Ministrstva za okolje in prostor. Poleg tega imajo tudi vsi posredniki sklenjeno zavarovanje odškodninske odgovornosti, s čimer sta zagotovljena varna prodaja in nakup nepremičnin preko agencije Abc nepremičnine.

Pravna varnost v nepremičninskem prometu je v agenciji zelo pomembna. Ker želijo strankam prihraniti vsakršne nevšečnosti, v agenciji Abc nepremičnine poskrbijo, da potencialni novi lastniki izvejo vse podrobnosti o nepremičnini, ki jo želijo kupiti. V ta namen agencija preveri dejansko stanje vsake posamezne nepremičnine, preden se le ta ponudi v prodajo ali oddajo.

V agenciji Abc nepremičnine dajo veliko tudi na varnost podatkov, zato vse pridobljene zaupne podatke, ki jih agencija potrebuje pri prometu z nepremičninami varujejo kot strogo poslovno skrivnost.

Osebni stik v agenciji Abc nepremičnine

V agenciji Abc nepremičnine dajo veliko pozornost tudi samemu osebnemu stiku, tako zaposlenih v podjetju s svojimi strankami, kot osebnemu stiku med prodajalcem oziroma najemodajalcem nepremičnine in potencialnim kupcem oziroma podnajemnikom. Na ta način se morebiten kupec ali podnajemnik lahko osebno pozanima o nepremičnini direktno pri lastniku le te, agencija pa poskrbi zato, da lastnik, ki prodaja nepremičnino ne bi opeharil kupca.

Velikokrat se zgodi, da ljudje, ki kupujejo nepremičnino, nimajo dovolj znanja oziroma informacij na kaj vse morajo biti pri nakupu pozorni, zato je vloga posrednikov pri prodaji nepremičnin tudi ta, da morebitnega kupca opozori na stvari, ki bi jih le ta zlahka spregledal. V agenciji Abc nepremičnine boste zagotovo izvedeli vsako podrobnost o nepremičnini, ki jo nameravate kupiti, saj je odkritost in zadovoljstvo strank pri njih na prvem mestu.